Foisoare si Pergole

Firma noastra produce, comercializeaza si monteaza mobilier de gradina pe comanda: garduri din lemn, foisoare si pergole.

– Gardul este un element ce poate da personalitate si rafinament proprietatii tale. Fiecare gard de lemn are propriul sau amestec unic de culori, fiecare caracteristica fiind speciala. Producem toata gama de garduri de lemn in diferite combinatii in functie de preferinte.

– Foisoarele sunt locuri foarte potrivite pentru a lua masa, a primi invitati sau pentru a te relaxa alaturi de cei dragi. Ele sunt executate din lemn de brad masiv sau stratificat. Tratarea lemnului se face cu lacuri si vopseluri ecologice pe baza de apa ce confera o rezistenta mare in timp, oferind deasemenea o protectie foarte mare fungicid, ignifuc, impotriva intemperiilor si protectie UV. Foisoarele de gradina sunt de obicei octogonale, hexagonale sau patrate, dar pot avea si alte forme in functie de preferintele fiecaruia.

– Orice gradina sau curte poate fi schimbata in bine┬áprin alegerea unei pergole potrivite. Fie ca doriti un loc umbrit, unde sa va relaxati, fie aveti nevoie de un spatiu delimitat langa locuinta sau de un plus de eleganta, pergolele se pot adapta practic oricarui ansamblu. Iar in lunile de vara umbra si racoarea oferite de o pergola acoperita de verdeata nu pot fi egalate de nimic.