Lemn Stratificat

SC Apirol produce si comercializeaza tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplaria din lemn stratificat prezinta o serie de avantaje fata de tamplaria clasica cum ar fi: izolare termica si fonica superioara, absenta nodurilor, fibre continue uniforme si o rezistenta net superioara in timp datorita tehnologiei de stratificare a lemnului.

Usile si ferestrele produse de firma noastra sunt echipate cu feronerie Roto-Germania reglabila, ce confera o etansare perfecta prin sistemele de inchidere cat si un aspect placut.

Garniturile folosite sunt garnituri speciale pentru lemn stratificat, de tip EPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer), autoadezive sau aplicate, foarte usor de schimbat si care nu ingheata indiferent de temperatura din exterior.

Incheierea si stratificarea ramelor este realizata cu adezivi rezistenti la apa si la temperaturi cuprinse intre -40 si +40 grade Celsius, calitatea acestora asigurand durabilitate si rezistenta sporita.

Finisajul tamplariei din lemn stratificat se face cu baituri, grunduri si lacuri ecologice in orice culoare din paletarul RAL, ce confera rezistenta la ultraviolete si intemperii cat si un aspect deosebit.

Ferestrele si usile din lemn stratificat sunt echipate cu geam termopan de diferite tipuri in functie de preferinte precum : low-e, sablat, fumuriu, reflexiv, ormanental, vitralii etc.

 

Esantioane molid

Esantioane stejar